Nl:NeoOffice Support

From NeoWiki

Jump to: navigation, search
Warning! (click icon for its license info) This page is heavily out-of-date. Please see the English version of this page instead.

"Veelgestelde Vragen over ondersteuning" voor NeoOffice

Contents

Ondersteuning in het Nederlands

Omdat NeoOffice een port is van OpenOffice.org voor Mac OS X, kan het merendeel van de vragen over het gebruik van NeoOffice worden opgelost door het raadplegen van Nederlandstalige sites voor OpenOffice.org. (Merk op dat NeoOffice 3.0.x voortbouwt op OpenOffice.org 3.0.x.) Een lijst van gebruikershandleidingen, ondersteunende sites, en andere middelen voor NeoOffice en OpenOffice.org is te vinden op de Documentatie en verwante bronnen pagina.

Voor vragen welke specifiek betrekking hebben op NeoOffice in plaats van OpenOffice.org (over het algemeen, gebieden waar NeoOffice interageert met Mac OS X, bijvoorbeeld afdrukken) ga als volgt te werk:

  1. Zorg ervoor dat u de nieuwste patch hebt.
  2. Ga eerst naar de NeoWiki; Typ een trefwoord of trefwoorden in het zoekvak om pagina's te vinden die verband houden met uw probleem.
  3. Raadpleeg de Probleemoplossingen pagina van de wiki.
  4. Ga naar een of meer van de specifieke NeoOffice bronnen op de Documentatie en bijbehorende bronnen pagina van de wiki.
  5. Zoek in de trinity fora op woorden of zinnen welke betrekking hebben op uw vraag; veel vragen zijn al beantwoord, soms meerdere malen over, en kunnen worden gevonden met de snelle zoekfunctie van de "NeoOffice Support" forum.
  6. Als u nog steeds geen antwoord op uw vraag heeft na het uitputten alle andere middelen en je bent een NeoOffice payer, stel dan gerust uw vraag in het NeoOffice Support forum op trinity. Het forum is Engels, maar er zijn op regelmatige basis Frans en Nederlandstalige gebruikers die kunnen helpen met de vertaling van problemen.

Het installeren van NeoOffice

Patching

Eerste Start

Algemene problemen oplossen

Hoe doe ik ...?

Merk op dat de meeste vragen over het gebruik van NeoOffice het best worden gericht aan algemene OpenOffice.org ondersteuning, waar er een grotere kans is op het ontvangen van een snel en juiste antwoord. De NeoWiki en trinity fora zijn gericht op de NeoOffice- en Mac-specifieke tips en problemen (dat wil zeggen, waar er een interactie is met Mac OS X).

Andere nuttige informatie


Als u vond dat deze ondersteunende middelen nuttig zijn, wilt u overwegen om een donatie te geven aan de verdere ontwikkeling van NeoOffice.


Dit artikel in andere talen: English Fran├žais Deutsch Italiano
Personal tools