Nl:NeoCalc

From NeoWiki

(Difference between revisions)
Jump to: navigation, search
Revision as of 19:40, 15 March 2010 (edit)
Yakusha (Talk | contribs)
(add Dutch version of NeoCalc)
← Previous diff
Current revision (21:27, 27 July 2012) (edit) (undo)
Sardisson (Talk | contribs)
({{old}})
 
Line 1: Line 1:
 +{{old}}
NeoCalc is de werkblad component van NeoOffice. Calc documenten kan verscheidene bladen met data bevatten. Een uitgebreide reeks van mathematische, financiële, statische en logische functies kunnen gecombineerd worden van heel eenvoudige tot complexe berekeningen. Calc heeft elementaire "platte" database mogelijkheden, "wat als " berekeningen en bijwerkbare diagrammen op basis van een gegevensbereik. NeoCalc is de werkblad component van NeoOffice. Calc documenten kan verscheidene bladen met data bevatten. Een uitgebreide reeks van mathematische, financiële, statische en logische functies kunnen gecombineerd worden van heel eenvoudige tot complexe berekeningen. Calc heeft elementaire "platte" database mogelijkheden, "wat als " berekeningen en bijwerkbare diagrammen op basis van een gegevensbereik.

Current revision

Warning! (click icon for its license info) This page is heavily out-of-date. Please see the English version of this page instead.

NeoCalc is de werkblad component van NeoOffice. Calc documenten kan verscheidene bladen met data bevatten. Een uitgebreide reeks van mathematische, financiële, statische en logische functies kunnen gecombineerd worden van heel eenvoudige tot complexe berekeningen. Calc heeft elementaire "platte" database mogelijkheden, "wat als " berekeningen en bijwerkbare diagrammen op basis van een gegevensbereik.

De wiki bevat een NeoOffice Mogelijkheden Vergelijking met Microsoft Word en OpenOffice.org en een lijst van door Calc en de andere onderdelen van NeoOffice ondersteunde bestandsformaten.

Contents

[edit] Tips en hints in de de Wiki

Merk op dat bijkomende tips gevonden kunnen worden " Nieuwe Artikels gevraagd" pagina, welke links naar beginsels van pagina's en /of link naar ketens van berichten (threads) op trinity waarvan het nodig is deze tot volwaardige artikels te ontwikkelen.

[edit] Werken met Cellen, Rijen en Kolommen

[edit] Exporteren en Importeren met Calc

[edit] Diagrammen en grafieken in Calc

[edit] Database functies in Calc

[edit] Formules en Functies

Bekijk zeker ook eens de External Tips sectie hieronder voor een uitgebreide lijst van formules en functies

[edit] Ander Calc tips


[edit] Externe Calc tips

Zie de originele Engelstalige wikipagina voor links naar Engelstalige bronnen Deze artikelen gaan meestal over welbepaalde mogelijkheden van Calc. De meeste zo niet allen zijn geschreven voor OpenOffice.org. Onthoud hierbij dat rechtsklikken overeenkomt met Ctrl-klikken en gebruik de Command toest van je Mac wanneer de instructies voor OpenOffice.org het hebben over de control toets.

[edit] Documentatie, handleidingen enz

Meer bronnen die alle delen van van NeoOffice bestrijken , inbegrepen Calc, kan men vinden op de Documentation and Related Resources pagina.

Hoofdstuk 4van de Engelstalige NeoOffice User Guide.

Nederlandstalige OpenOffice.org documentatiepagina

zie ook de originele Engelstalige NeoCalc pagina

[edit] Bronnen voor Calc sjablonen

  • van de OpenOffice.org website
  • OATBRAN Online Analyse middelen door Rodney And Neville. xls bestanden ontworpen om het Data Analysis Toolpack na te bootsen zonder macro's. De formules werken in NeoOffice, maar de diagrammen zijn leeg.


Dit artikel in andere talen: English Français Italiano
Personal tools