Nl:NeoOffice 2.2.6 Uitgaveopmerkingen

From NeoWiki

Jump to: navigation, search

linktekst

Contents

Huidige Legacyversie

De laatste legacyversie van NeoOffice voor gebruikers van Mac OS X 10.3.9 is: 2.2.6.

NeoOffice 2.2.6 vereist een PPC Macintosh met Mac OS X 10.3.9, 10.4.11of 10.5.8 , of een Intel-Mac met Mac OS X 10.4.11 ,10.5.8 of 10.6.1.(voor gebruikers van Mac OS X 10.4.11 of later is het aangewezen over te stappen op NeoOffice 3.0.1) Sommige Aqua functies zullen anders worden weergegeven, afhankelijk van uw versie van Mac OS X.

U vindt de huidige MD5SUMS voor NeoOffice downloads (hoofd binary, taal packs en patches) op de NeoOffice MD5 Checksums pagina.

Patches

Als u verwittigingen wil ontvangen wanneer er een patch of nieuwe versie van NeoOffice beschikbaar is, meld je aan voor de NeoJUpdate mailinglijst. Om je te abonneren op de NeoJUpdate mailinglijst, stuur een e-mail naar neojupdate-subscribe@heapsys.com.

 • NeoOffice heeft een ingebouwde update-controle, die standaard één maal per nakijjt of er updates beschikbaar zijn
 • Trinity gebruikers kunnen zich inschrijven voor meldingen via email-meldingen van elke uitgave of patch aankondigingen welke gepost worden in dit topic door te klikken op deze link.
 • Als u de voorkeur geeft aan feeds in plaats van e-mail, kun je inschrijven op onze uitgave en patch aankondigingen RSS feed door te klikken op deze RSS feed via je webbrowser of RSS programma.
 • Als u een een Twitter`gebruiker bent kunt het volgen op NeoOffice op Twitter voor meldingen van uitgave of patch aankondigingen

Huidige Patch

2.2.6 Patch-10 is nu beschikbaar

De nieuwe veranderingen in deze patch worden hieronder opgesomd:

 • Probleem opgelost waarbij een "slecht" lettertype er voor zorgde dat Calc labels en tags werden samengedrukt

Opmerking: 2.2.6 Patch-10 vereist een volledige installatie van NeoOffice 2.2.6 en kan niet worden geïnstalleerd op een versie van NeoOffice 2.2.5 of NeoOffice 2.2.6 Early Access. Patch-10 bevat alle correcties en aanvullingen van de vorige patches.

Vorige Patches

2.2.6 Patch-4, de nieuwe veranderingen in deze patch worden hieronder opgesomd:

 • Probleem opgelost waarbij de Apple Remote Control niet werk onder Mac OS X 10.6 Snow Leopard
 • Situatie opgelost waarbij een slechte hyperlink aanleiding geeft tot het verschijnen van een foutmelding onder Mac OS X 10.6 Snow Leopard
 • Probleem opgelost waarbij keuzevakken geen "dash" optie weergeven.

2.2.6 Patch-3, de nieuwe veranderingen in deze patch worden hieronder opgesomd:

 • Crash opgelost die zich kon voordoen wanneer een document wordt geopend dat gebruikt maakt van corrupte lettertype(s)
 • Opnieuw de mogelijkheid opengesteld om bestaande iDisk bestanden op te slaan onder Mac OS X 10.6 "Snow Leopard" na het ontwikkelen van een oplossing door het omzeilen van het Mac OS X probleem dat aan de oorzaak hiervan lag

2.2.6 Patch-2, de nieuwe veranderingen in deze patch worden hieronder opgesomd:

 • Crash opgelost die kon optreden bij het openen van grote werkbladen(spreadsheets) die geordende (cel)bereiken bevatten.
 • Probleem opgelost waardoor de NeoOffice menus niet meer reageerden als alle vensters geminimaliseerd zijn.
 • Probleem opgelost waarbij de toetsenbord- en muisinvoer werd onderbroken bij het mininaliseren van een document dat de de ( systeemeigen) Mac OS X afdrukken dialoog vertoonde.

2.2.6 Patch-1, de nieuwe veranderingen in deze patch worden hieronder opgesomd:

 • Oplossing gevonden voor een crash onder MaC OS X 10.6 veroozaakt door het opslaan op een AFP (AppleShare) volume
 • Oplosssing gevonden voor een Openoffice.org probleem dat het opslaan verhinderde van OpenDocument (od*) bestanden die verscheidene dagen geopend zijn gebleven
 • Probleem opgelost waarbij onjuiste symbol lettertypes verschenen in documenten aangemaakt door middel van de Exporteren als PDF functie

Vorige Patches

NeoOffice 2.2.6 bevat alle oplossingen die beschikbaar waren voor NeoOffice Early Acces 2.2.6 met Patch -2 maar vereist een nieuwe, volledige download

Nieuwe functies in NeoOffice 2.2.6

Als u nog niet een versie hebt gedownload van NeoOffice sinds versie 2.2.5 er zijn verschillende in NeoOffice 2.2.6 .Enkele van de belangrijkste zijn:

Gearchiveerd Uitgaveopmerkingen


Dit artikel in andere talen: English
Personal tools