Nl:NeoOffice Tips en Hints

From NeoWiki

(Difference between revisions)
Jump to: navigation, search

Yakusha (Talk | contribs)
(New page: == Over de verschillende onderdelen van NeoOffice == *NeoOffice Writer *NeoOffice Calc *NeoOffice Impress *NeoOffice Draw *[[NeoBase|N...)
Next diff →

Revision as of 15:50, 7 November 2008

Contents

Over de verschillende onderdelen van NeoOffice


Opmerking: De hints en tips specifiek over een bepaald onderdeel zijn verplaatst naar de onderdelen pagina's hierboven. Als je de tips die je zoekt niet ziet, probeer dan de onderdelen pagina's.

Tips van Trinity

De forums op http://trinity.neooffice.org/ bevat vele tips, hints, en antwoorden op veelgestelde vragen. De Nieuwe artikelen Nodig pagina in deze wiki bevat links naar enkele van de meest nuttige bijdragen op trinity.

Merk op dat de overheersende taal van de trinity forums Engels is, dus de meeste zo niet alle van deze bijdragen zijn in het Engels. Op het moment van dit schrijven (september 2007) waren er Frans, Spaans, Italiaans, Duits en Nederlandstaligen onder de "vaste klanten" op trinity. Als u nood heeft aan een samenvatting of toelichting van een tip in een van deze talen, plaats een verzoek bij het juiste onderwerp, en iemand kan u misschien verder helpen.

Het verbeteren van de Mac OS X Ervaring


Compatibiliteit and Document uitwisselbaarheid


Lettertypes en Talen


Afdrukken en exporteren naar PDF


Stijlen en Sjablonen


NeoOffice aanpassen


Diverse Tips


Dit artikel in andere talen: English Français Deutsch Italiano Español
Personal tools