Nl:NeoOffice 3.0.2 Uitgaveopmerkingen

From NeoWiki

(Difference between revisions)
Jump to: navigation, search

Yakusha (Talk | contribs)
(add 3.0.2 Dutch version)
Next diff →

Revision as of 18:05, 4 February 2010

Contents

Huidige versie

De laatste versie van NeoOffice is: 3.0.2.

NeoOffice 3.0.2 vereist een PPC of IntelMacintosh met Mac OS X 10.4.11 of hoger. (Gebruikers van Mac OS X 10.3.9 kunnen verder gebruik maken van NeoOffice 2.2.6.) Sommige Aqua functies zullen anders worden weergegeven, afhankelijk van uw versie van Mac OS X.

U vindt de huidige MD5SUMS voor NeoOffice downloads (hoofd binary, taal packs en patches) op de NeoOffice MD5 Checksums pagina.

Patches

Als u verwittigingen wil ontvangen wanneer er een patch of nieuwe versie van NeoOffice beschikbaar is, meld je aan voor de NeoJUpdate mailinglijst. Om je te abonneren op de NeoJUpdate mailinglijst, stuur een e-mail naar neojupdate-subscribe@heapsys.com.

Als u de voorkeur geeft aan feeds in plaats van e-mail, is er nu een RSS feed voor patch aankondigingen

Als u een een Twitter`gebruiker bent kunt het volgen op NeoOffice op Twitter voor meldingen van uitgave of patch aankondigingen

Actuele Patch

Er is geen patch beschikbaar voor NeoOffice 3.0.2

Vroegere Patches

NeoOffice 3.0.2 bevat alle oplossingen die beschikbaar waren voor NeoOffice Early Acces 3.0.2 plus oplossingen voor problemen door onze gebruikers gemeld zijn nadat NeoOffice Early Acces 3.0.2 beschikbaar was maar vereist een nieuwe, volledige download.

Spijtig genoeg zijn de oplossingen dermate omvangrijk dat deze niet in een patch kunnen beschikbaar worden gesteld voor de gebruikers van NeoOffice Early Acces 3.0.2, vandaar de noodzaak van een nieuwe download en installatie van NeoOffice 3.0.2

De problemen van NeoOffice 3.0.2 Early Acces die we hebben opgelost in NeoOffice 3.0.2 worden hieronder opgesomd:

  • De Aanvaard/Verwerp Wijzigingen dialoog markeert geen tekst meer
  • Apple Remote Control werkt niet onder Mac OS X 10.6 Snow Leopard
  • NeoOffice crasht willekeurig wanneer Mac OS X beveiligd geheugen is ingeschakeld
  • Cursor en (letter)teken positie komen niet overeen bij gebruik van uitlijning over de volledige breedte
  • Keuzevak geeft geen gemende status (“dash”) optie weer
  • Slechte hyperlinks geven aanleiding tot een foutmelding onder Mac OS X Snow Leopard
  • Tekstmarkering Writer tabelcellen faalt
  • Sommige Calc documenten crashen wanneer de Formule Syntaxis is ingesteld op “Excel A1” of “Excel R1C1”

Belangrijke medeling voor Calc gebruikers die “Excel A1” of “ Excel R1C1” gebruiken voor de formule syntaxis: Ten einde het mogelijk te maken om het laatste probleem van bovenstaande lijst op te lossen was het nodig om de mogelijkheid om “Excel A1” of “ Excel R1C1” als formule syntaxis te gebruiken te verwijderen. Deze mogelijkheid was een experimentele eigenschap ontwikkeld door Novell's Go-oo programmeurs dat deel uit maakte van NeoOffice 3.0.1 en NeoOffice 3.0.2 Early Acces. Helaas stelden wij vast dat deze door Novell ontwikkelde experimentele eigenschap NeoOffice Calc onstabiel maakte, en aangezien Novell's programmeurs deze mogelijkheid uit hun Go-oo release hadden verwijderd, werd het voor ons onmogelijk om de stabiliteitsproblemen in hun code op te lossen. Als gevolg daarvan werd het onvermijdelijk om deze mogelijkheid te schrappen.

Nieuwe functies in NeoOffice 3.0.2

Als u nog niet een versie hebt gedownload van NeoOffice sinds versie 3.0.1, er zijn verschillende nieuwe functies in NeoOffice 3.0.2 .Enkele van de belangrijkste zijn:

Gearchiveerd Uitgaveopmerkingen


Dit artikel in andere talen: English
Personal tools