Nl:NeoOffice 3.0.1 Uitgaveopmerkingen

From NeoWiki

(Difference between revisions)
Jump to: navigation, search
Revision as of 17:38, 22 December 2009 (edit)
Yakusha (Talk | contribs)
(Made layout format conform English version)
← Previous diff
Revision as of 11:19, 6 January 2010 (edit) (undo)
Yakusha (Talk | contribs)
(add 3.0.1p3 Dutch version)
Next diff →
Line 27: Line 27:
De nieuwe verandering in deze patch worden hieronder opgesomd: De nieuwe verandering in deze patch worden hieronder opgesomd:
-*Crash opgelost die kon optreden bij het openen van grote werkbladen(spreadsheets) die geordende (cel)bereiken bevatten.+*Mogelijke crash opgelost wanneer een document word geopend dat gebruikt maakt van corrupte lettertype(s)
-*Gedrag van Bestand:Printerinstellingen menu gewijzigd zodat het gelijkaardig is met dat in NeoOffice 2.2.x+*Opnieuw de mogelijkheid opengesteld om bestaande iDisk bestanden op te slaan onder Mac OS X 10.6 "Snow Leopard" na het ontwikkelen van een oplossing door het omzeilen van het Mac OS X probleem dat aan de oorzaak hiervan lag
-*Probleem opgelost waardoor de NeoOffice menus niet meer reageerden als alle vensters geminimaliseerd zijn.+
-*Probleem opgelost waarbij de toetsenbord- en muisinvoer werd onderbroken bij het mininaliseren van een document dat de ( systeemeigen) Mac OS X afdrukken dialoog vertoonde.+
'''Opmerking: 3.0.1 {{NeoLegPatchVer}} vereist een volledige installatie van NeoOffice 3.0.1 <!--or NeoOffice 2.2.3 with NeoOffice 2.2.4 Patch 0--> <!--and will not install on any version of NeoOffice 2.2.4--><!-- or NeoOffice 2.2.1 Early Access--> en kan niet worden geïnstalleerd op een versie van NeoOffice 3.0 of NeoOffice 3.0.1 Early Access. {{NeoLegPatchVer}} bevat alle correcties en aanvullingen van de vorige patches. '''Opmerking: 3.0.1 {{NeoLegPatchVer}} vereist een volledige installatie van NeoOffice 3.0.1 <!--or NeoOffice 2.2.3 with NeoOffice 2.2.4 Patch 0--> <!--and will not install on any version of NeoOffice 2.2.4--><!-- or NeoOffice 2.2.1 Early Access--> en kan niet worden geïnstalleerd op een versie van NeoOffice 3.0 of NeoOffice 3.0.1 Early Access. {{NeoLegPatchVer}} bevat alle correcties en aanvullingen van de vorige patches.
Line 36: Line 34:
====Vroegere Patches==== ====Vroegere Patches====
-'''3.0.1 Patch-1''': De nieuwe veranderingen in deze patch worden hieronder opgesomd:+'''3.0.1 Patch-2''': De nieuwe veranderingen in deze patch worden hieronder opgesomd:
 + 
 +*Crash opgelost die kon optreden bij het openen van grote werkbladen(spreadsheets) die geordende (cel)bereiken bevatten.
 +*Gedrag van Bestand:Printerinstellingen menu gewijzigd zodat het gelijkaardig is met dat in NeoOffice 2.2.x
 +*Probleem opgelost waardoor de NeoOffice menus niet meer reageerden als alle vensters geminimaliseerd zijn.
 +*Probleem opgelost waarbij de toetsenbord- en muisinvoer werd onderbroken bij het mininaliseren van een document dat de ( systeemeigen) Mac OS X afdrukken dialoog vertoonde.
 + 
 +''3.0.1 Patch-1''': De nieuwe veranderingen in deze patch worden hieronder opgesomd:
*Oplossing gevonden voor een crash onder MaC OS X 10.6 veroozaakt door het opslaan op een AFP (AppleShare) volume *Oplossing gevonden voor een crash onder MaC OS X 10.6 veroozaakt door het opslaan op een AFP (AppleShare) volume

Revision as of 11:19, 6 January 2010

Contents

Huidige versie

De laatste versie van NeoOffice is: 3.0.1.

NeoOffice 3.0.1 vereist een PPC of IntelMacintosh met Mac OS X 10.4.11 of hoger. (Gebruikers van Mac OS X 10.3.9 kunnen verder gebruik maken van NeoOffice 2.2.6.) Sommige Aqua functies zullen anders worden weergegeven, afhankelijk van uw versie van Mac OS X.

U vindt de huidige MD5SUMS voor NeoOffice downloads (hoofd binary, taal packs en patches) op de NeoOffice MD5 Checksums pagina.

Patches

Als u verwittigingen wil ontvangen wanneer er een patch of nieuwe versie van NeoOffice beschikbaar is, meld je aan voor de NeoJUpdate mailinglijst. Om je te abonneren op de NeoJUpdate mailinglijst, stuur een e-mail naar neojupdate-subscribe@heapsys.com.

 • NeoOffice heeft een ingebouwde update-controle, die standaard één maal per week nakijkt of er updates beschikbaar zijn
 • Trinity gebruikers kunnen zich inschrijven voor meldingen via email-meldingen van elke uitgave of patch aankondigingen welke gepost worden in dit topic door te klikken op deze link.
 • Als u de voorkeur geeft aan feeds in plaats van e-mail, kun je inschrijven op onze uitgave en patch aankondigingen RSS feed door te klikken op deze RSS feed via je webbrowser of RSS programma.
 • Als u een een Twitter gebruiker bent kunt het volgen op NeoOffice op Twitter voor meldingen van uitgave of patch aankondigingen

Actuele Patch

3.0.1 Patch-17 is nu beschikbaar

De nieuwe verandering in deze patch worden hieronder opgesomd:

 • Mogelijke crash opgelost wanneer een document word geopend dat gebruikt maakt van corrupte lettertype(s)
 • Opnieuw de mogelijkheid opengesteld om bestaande iDisk bestanden op te slaan onder Mac OS X 10.6 "Snow Leopard" na het ontwikkelen van een oplossing door het omzeilen van het Mac OS X probleem dat aan de oorzaak hiervan lag

Opmerking: 3.0.1 Patch-10 vereist een volledige installatie van NeoOffice 3.0.1 en kan niet worden geïnstalleerd op een versie van NeoOffice 3.0 of NeoOffice 3.0.1 Early Access. Patch-10 bevat alle correcties en aanvullingen van de vorige patches.

Vroegere Patches

3.0.1 Patch-2: De nieuwe veranderingen in deze patch worden hieronder opgesomd:

 • Crash opgelost die kon optreden bij het openen van grote werkbladen(spreadsheets) die geordende (cel)bereiken bevatten.
 • Gedrag van Bestand:Printerinstellingen menu gewijzigd zodat het gelijkaardig is met dat in NeoOffice 2.2.x
 • Probleem opgelost waardoor de NeoOffice menus niet meer reageerden als alle vensters geminimaliseerd zijn.
 • Probleem opgelost waarbij de toetsenbord- en muisinvoer werd onderbroken bij het mininaliseren van een document dat de ( systeemeigen) Mac OS X afdrukken dialoog vertoonde.

3.0.1 Patch-1': De nieuwe veranderingen in deze patch worden hieronder opgesomd:

 • Oplossing gevonden voor een crash onder MaC OS X 10.6 veroozaakt door het opslaan op een AFP (AppleShare) volume
 • Oplosssing gevonden voor een Openoffice.org probleem dat het opslaan verhinderde van OpenDocument (od*) bestanden die verscheidene dagen geopend zijn gebleven
 • Probleem opgelost waarbij Base zou crashen bij het wijzingen van een formulier veld formaat
 • Probleem opgelost waarbij de Bewerken::Ongedaan maken tekst in Calc onjuist was na kopiëren en plakken
 • Probleem opgelost waarbij onjuiste symbol lettertypes verschenen in documenten aangemaakt door middel van de Exporteren als PDF functie

Nieuwe functies in NeoOffice 3.0.1

Als u nog niet een versie hebt gedownload van NeoOffice sinds versie 3.0, er zijn verschillende nieuwe functies in NeoOffice 3.0.1 .Enkele van de belangrijkste zijn:

 • Ondersteuning van Mac OS X 10.6 “Snow Leopard”
 • NeoOffice Mobile
 • Ondersteuning van systeemeigen bestandsvergrendeling (“file locking”) van lokale en netwerk volumes
 • Ondersteuning voor een Mac OS X gebruikersvoorkeur om te bepalen welke module opent bij het starten van het programma
 • Aanzienlijke snelheidsverbeteringen uitgevoerd in:
  • Formule berekeningen van werkbladen
  • Menubalk vertoningen

Gearchiveerd Uitgaveopmerkingen


Dit artikel in andere talen: English
Personal tools