Nl:NeoImpress

From NeoWiki

(Difference between revisions)
Jump to: navigation, search
Revision as of 19:26, 16 March 2010 (edit)
Yakusha (Talk | contribs)
(add Dutch version of NeoImpress)
← Previous diff
Current revision (21:28, 27 July 2012) (edit) (undo)
Sardisson (Talk | contribs)
({{old}})
 
Line 1: Line 1:
 +{{old}}
NeoImpress is de presentatiemodule van NeoOffice. Impress laat je toe om presentaties in elkaar te steken die grafieken, animatie, overgangseffecten en meer bevatten. Impress kan Microsoft Powerpoint presentaties lezen. Impress bevat op dit moment geen ondersteuning voor video-elementen en muziekelementen spelen enkel gedurende de dia waaraan ze zijn verbonden. NeoImpress is de presentatiemodule van NeoOffice. Impress laat je toe om presentaties in elkaar te steken die grafieken, animatie, overgangseffecten en meer bevatten. Impress kan Microsoft Powerpoint presentaties lezen. Impress bevat op dit moment geen ondersteuning voor video-elementen en muziekelementen spelen enkel gedurende de dia waaraan ze zijn verbonden.

Current revision

Warning! (click icon for its license info) This page is heavily out-of-date. Please see the English version of this page instead.

NeoImpress is de presentatiemodule van NeoOffice. Impress laat je toe om presentaties in elkaar te steken die grafieken, animatie, overgangseffecten en meer bevatten. Impress kan Microsoft Powerpoint presentaties lezen. Impress bevat op dit moment geen ondersteuning voor video-elementen en muziekelementen spelen enkel gedurende de dia waaraan ze zijn verbonden.

De wiki bevat een NeoOffice Mogelijkheden Vergelijking met Microsoft Word en OpenOffice.org en een lijst van door Impres en de andere onderdelen van NeoOffice ondersteunde bestandsformaten.

Contents

[edit] Tips en hints in de de Wiki

Merk op dat bijkomende tips gevonden kunnen worden op de " Nieuwe Artikels gevraagd" pagina, welke links naar beginsels van pagina's en /of link naar ketens van berichten (threads) op trinity bevatten waarvan het nodig is deze tot volwaardige artikels te ontwikkelen.


[edit] Externe tips

zie de originele Engelstalige wikipagina voor links naar Engelstalige bronnen

[edit] Documentatie en gebruikersgidsen

Hoofstuk 5 van de Engelstalige NeoOffice User Guide

Impress gebruikt veel van dezelfde mogelijkheden van Draw, dus Hoofdstuk 6 van de Guide bevat ook documentatie over Impress mogelijkheden

Hoofdstuk 17 en 18 van de NeoOffice User Guide, Volume 2

OpenOffice.org documentatiepagina

zie ook de originele Engelstalige NeoImpress pagina

[edit] Bronnen van Impress-sablonen

sablonen in ppt (Powerpoint) formaat zouden compatibel zijn, maar er kunnen gebruikelijke moeilijkheden zijn.


Dit artikel in andere talen: English Français Italiano
Personal tools