Nl:Hoe problemen met NeoOffice melden

From NeoWiki

(Difference between revisions)
Jump to: navigation, search

Yakusha (Talk | contribs)
(New page: ==Bekende problemen met NeoOffice== Patrick Luby houdt een [http://www.planamesa.com/neojava/features.php#bugs korte lijst] van "bekende problemen" bij. Die pagina omvat functies van [[Op...)
Next diff →

Revision as of 17:34, 4 November 2008

Contents

Bekende problemen met NeoOffice

Patrick Luby houdt een korte lijst van "bekende problemen" bij. Die pagina omvat functies van OpenOffice.org die nog ontbreken in NeoOffice.

Andere bekende problemen met NeoOffice kunnen gevonden worden in

Gelieve eerst het forum te doorzoeken naar uw problemen voordat u nieuwe berichten plaats op het support forum. Het Testing forum wordt gebruikt voor het verstrekken van feedback over nieuwe patches en alfa-en bèta-versies van NeoOffice; problemen met uitgebrachte versies worden behandeld in de Support-forum.

N.B. NeoOffice deelt alle bugs en beperkingen van OpenOffice.org, zodat elk onderwerp dat in de OpenOffice.org IssueZilla is opgenomen ook een bekend probleem met NeoOffice zal zijn.

Problemen met NeoOffice melden

Als je problemen wilt melden, gelieve deze dan in te brengen in NeoOffice Bugzilla. Zoek eerst om te zien of uw probleem al gemeld is (een "duplicaat" is); klik op '"Query Bugs" en vervolgens" go to advanced query page "om te zoeken naar een volgens u toepasselijk trefwoord . Vergeet niet NeoOffice te selecteren uit het Project menu , aangezien dat menu standaard op All staat.

Tevens is er een forum op trinity om problemen te bespreken. Maar het beste is gebruik maken van het bugzilla systeem, zodat de ontwikkelaars je probleem of melding niet missen.

Problemen in OpenOffice.org code

Als Patrick of een andere ontwikkelaar antwoorden dat het een probleem is met de onderliggende OpenOffice.org-code, maak een melding van het probleem in de OpenOffice.org IssueZilla zodat de OpenOffice.org ontwikkelaars het probleem oplossen! Zie hier voor meer informatie. In dit opzicht is in het Found in version: veld in IssueZilla, NeoOffice 2.1 het equivalent van OpenOffice.org 2.1 en NeoOffice 2.2.1 het equivalent van OpenOffice.org 2.2.1..

Nadat u een melding in de OOo IssueZilla heeft gedaan, neem dan de URL en plakt u het in de opmerkingen van uw NeoOffice Bugzilla rapport; de ontwikkelaars en QA zal volgen vaak de voortgang van het OOo probleem.

Problemen met WordPerfect import

Naar analogie hiermee als u een probleem hebt met het resultaat van de invoer van een WordPerfect-document —vet ontbreekt, tabel in de soep gedraaid, enz.— dit is een probleem met de libwpd en WriterPerfect bibliotheken en gelieve dit dus te melden in de libwpd Bugzilla.

Bugzilla Gids

Wij ontwikkelen momenteel een handleiding voor het goed indienen van een probleem in Bugzilla. Als u suggesties heeft, kunt u een bijdrage leveren op de Gids voor de NeoOffice Bugzilla pagina.


Dit artikel in andere talen: English Français Deutsch Italiano Español
Personal tools