Nl:Bijdragen aan het NeoOffice project

From NeoWiki

(Difference between revisions)
Jump to: navigation, search
Revision as of 11:43, 2 February 2010 (edit)
Yakusha (Talk | contribs)
(NeoLight - syncing en grammatical polishing)
← Previous diff
Revision as of 11:48, 2 February 2010 (edit) (undo)
Yakusha (Talk | contribs)
(add NeoPeek item)
Next diff →
Line 32: Line 32:
[[NeoLight|Lees de NeoLight documentatie]] of [http://trinity.neooffice.org/cgi-bin/cvsweb/neolight/ bekijk de broncode]. [[NeoLight|Lees de NeoLight documentatie]] of [http://trinity.neooffice.org/cgi-bin/cvsweb/neolight/ bekijk de broncode].
 +
 +== NeoPeek ==
 +
 +[http://neowiki.neooffice.org/index.php/NeoPeek NeoPeek] is de NeoOffice Quick Look plug-in. Het wordt sinds 2007 meegeleverd met NeoOffice.
== NeoOffice/C == == NeoOffice/C ==

Revision as of 11:48, 2 February 2010

Contents

Hoe kan ik bijdragen?

Er zijn verschillende manieren waarop u kunt bijdragen aan het NeoOffice project.

NeoOffice

Eindgebruiker

 • Doneer geld - Op dit moment zijn er slechts TWEE ontwikkelaars NeoOffice aan het programmeren. Beide dragen dragen bij in de mate van het mogelijke—in hun vrije tijd en zolang hun financiën het toelaten. Om te helpen met het financieren van kleine uitgaven die samenhangen met de ontwikkeling en ondersteuning van NeoOffice (bandbreedte!), zodat zij zich kunnen concentreren op het verbeteren van NeoOffice, wordt u uitgenodigd om een donatie te doen via de NeoOffice Donaties pagina.
 • Meld problemen - Als u een probleem hebt, meld het zodat de ontwikkelaars het kunnen oplossen!
  • Als van jezelf vind dat goed bent in probleemraportage ( bug reporting) en vrije tijd beschikbaar hebt, dan kan ons helpen met reproduceren van problemen gemeld door anderen en zodoende verzekeren dat de probleemmelding (bug report) duidelijk en volledig is zodat de ontwikkelaars het kunnen oplossen.
 • Schrijf documentatie - Help ons met het bij houden en onderhouden van deze wiki, zodat nieuwe gebruikers altijd over recente informatie kunnen beschikken (aanvragen account).
 • Vertalen van NeoOffice-gerelateerde websites - Als download.neooffice.org/neojava ontbreekt in uw taal, stuurt Patrick de vertaling. We willen ook de wiki vertalen naar veel gebruikte talen - Franse, Italiaanse en Spaanse vertalingen zijn meestal compleet, en verscheidene andere vertalingen zijn bezig - dus als je wilt helpen bij het vertalen van de wiki, zie Richtlijnen voor het vertalen van de NeoWiki voor meer informatie.
 • Help met het beantwoorden van gebruikersvragen op het NeoOffice Support forum op Trinity.
 • Laat van je horen - Als NeoOffice je bevalt, laat van je horen (en help ons met onderhouden van onze pers en media links en lijsten).
 • Er zijn ook discussies geweest over het starten van een NeoOffice gebruikersgroep om NeoOffice te ondersteunen en een stichting om de verdere ontwikkeling van NeoOffice en open-source software op de Mac in het algemeen te bevorderen. Als u ideeën of ervaring hebt met betrekking tot een van deze onderwerpen, zoek de respectievelijke onderwerpen op Trinity: User group Foundation.
 • Zie deze te doen lijst voor meer ideeën.

Software Ontwikkelaar

 • Dit is een open-source project, dus als je wilt helpen, neem dan contact op met Patrick Luby of Ed Peterlin op de Trinity forums. Leg uw gebied van expertise uit en van daar kunnen we zien hoe het verder kan.
 • Ed heeft een aantal specificaties voor kleine projecten opgeschreven die wellicht goede aanknopingspunten zijn voor een beginnende NeoOffice ontwikkelaar. ( let wel dat het native filepicker project en het het Adresboek integratie project zijn afgerond.)

NeoLight

NeoLight (NeoOffice Spotlight Importeur) is in onderhouds modus. Het werkt en is opgenomen in NeoOffice sinds 2005.

Lees de NeoLight documentatie of bekijk de broncode.

NeoPeek

NeoPeek is de NeoOffice Quick Look plug-in. Het wordt sinds 2007 meegeleverd met NeoOffice.

NeoOffice/C

Het NeoOffice/C-project is niet meer actief , zodat alle inspanningen kunnen worden gericht op de blijvende verbetering van NeoOffice.


Dit artikel in andere talen: English Français Deutsch Italiano Español
Personal tools